Заподозреният“ е най-новата книга от серията за разследващата журналистка Кейт

...
Заподозреният“ е най-новата книга от серията за разследващата журналистка Кейт
Коментари Харесай

Фиона Бартън се завръща с трети хитов трилър

„ Заподозреният “ е най-новата книга от серията за проверяващата журналистка Кейт Уотърс
След трилърите „ Вдовицата “ и „ Детето “ на прага на лятото „ Ентусиаст “ издава ново заглавие от английската писателка Фиона Бартън. „ Заподозреният “ е книга №3 от поредицата за следствията на журналистката Кейт Уотърс, която читателите по света чакаха с огромно неспокойствие. В този необикновено безизходен разказ, преведен на над 20 езика, Бартън споделя история, в която се сбъдва най-големият призрачен сън на всеки родител...
Фиона Бартън стартира кариерата си като публицист и работи в някои от най-престижните английски медии – „ Дейли Мейл “, „ Дейли Телеграф “, „ Мейл он Съндей “ и други Отразява доста правосъдни каузи и даже печели премията Репортер на годината. През 2008 година обаче напуща работа и става доброволец в Шри Ланка, Зимбабве и Мианмар, с цел да работи с изпратени в заточение застрашени публицисти.
Работата ѝ като правосъден кореспондент я въодушевява да напише първата си книга – психотрилъра „ Вдовицата “. Неочаквано за нея романът бързо се трансформира в бестселър и към този момент е публикуван в над 30 страни. Реакциите на читателите я подтикват да напише още истории за журналистката Кейт Уотърс, а съгласно мнозина първообраз на героинята е самата авторка. Така се появяват „ Детето “ и „ Заподозреният “.
В трилър №3 от поредицата всичко стартира, когато две осемнайсетгодишни девойки изчезват по време на отмора в Тайланд сред учебното заведение и колежа. Семействата им се оказват в светлината на интернационалните прожектори: обезверени, обезумели от тъга и терзание.
Журналистката Кейт Уотърс се старае постоянно да отрази историята първа, да вземе извънредно изявление, да открие истината. И този случай не прави изключение. В течение на работата си тя не стопира да мисли за личния си наследник, който е напуснал дома преди две години, с цел да пътува. И всичко става персонално.
Докато казусът с изчезналите девойки се разплита, една истина ще излезе нескрито – че заплахата от време на време е по-близо, в сравнение с очакваш.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР