Започват ремонтните дейности по път I-1 София - Ботевград през

...
Започват ремонтните дейности по път I-1 София - Ботевград през
Коментари Харесай

Започва ремонт на пътя София - Ботевград


Започват ремонтните действия по път I-1 София - Ботевград през Витиня , заяви Агенция "Пътна инфраструктура " (АПИ).

Пътят София - Ботевград е различен маршрут за камионите над 12 тона при извършващите се сега поправки по оборудванията на автомагистрала "Хемус ".

От АПИ изясняват, че напролет обособени сектори от първокласния път са били изкърпени, само че поради интензивния трафик и дъждовете в последните седмици са се отворили дупки в правите, които не са били обновявани.

 По
По "Тракия " ремонтите стопират за лятото, ремонтират тунелите на "Хемус "

Отпускат 3 млн. лв. за по-добра видимост и досегаемост на пешеходните пътеки

Ремонтните действия през днешния ден се правят в сектора от Врачеш към Бебреш. Необходимо е водачите да карат деликатно и да съблюдават пътната сигнализация.

До края на деня пътноподдържащото сдружение би трябвало да показа на новия ръководител на АПИ инж. Светослав Глосов график с идната краткотрайна организация на придвижването и обходните направления, по които ще се насочва тежкотоварният трафик по време на ремонтните действия поради неприятното му положение.

Припомняме, целият трафик от тежкотоварни коли минава единствено по първокласния път през Витиня поради ремонта на стълбовете на виадуктите по Автомагистрала "Хемус ". Това се наложи за повишение сигурността на придвижване за леките коли през лятото.

Движението се реализира по обходен маршрут: от Автомагистрала "Хемус " при пътен възел "Витинска река " по път I-1 /София - Ботевград/ - път II-17 /Ботевград - Автомагистрала "Хемус "/ - п. в. "Ботевград ".

 Най-евтините автомагистрали, само че не за сметка на качеството
Най-евтините автомагистрали, само че не за сметка на качеството

Чакат археолози да кажат да се местят находките по трасето за Автомагистрала "Струма "
/news.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР