Започва първи по рода си регионален турнир по стрелба за

...
Започва първи по рода си регионален турнир по стрелба за
Коментари Харесай

Турнир по стрелба в Бургас в памет на двамата полицаи, загинали при катастрофата с мигранти

Започва първи по рода си районен шампионат по пукотевица за чиновници от Министерство на вътрешните работи в памет на починалите служители на реда о т Първо Районно ръководство – Бургас – Атанас Градев и Йордан Илиев, оповестиха от полицията в града.

В шампионата, проведен от управлението на бургаската полиция и централния състезателен клуб " Стрелкова асоциация " към Министерство на вътрешните работи, вземат участие чиновници от разнообразни структурни звена - Районните ръководства от Бургас и района, отдел " Криминална полиция ", бранш " Специализирани полицейски сили ", бранш " Специални тактически дейности ", бранш " Пътна полиция ”, бургаската жандармерия и " Гранична полиция ”.

Турнирът беше открит от шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи - Бургас старши комисар Емил Павлов, който предложи районната стрелкова конкуренция да протече под мотото " Завинаги едни от нас ". В обръщението си към участниците Павлов съобщи: " Участието ви в днешния шампионат е горделивост за всеки един от вас, тъй като с точния си мерник за следващ път ще докажете, че сте експерти и бранители на реда и спокойствието на жителите. Убеден съм, че ще следвате олимпийския принцип, при който " Важно е присъединяване, а не успеха " и ще имате спортсменски хъс. ”

По време на церемонията паметта на починалите преди година полицейски чиновници Атанас Градев и Йордан Илиев бе почетена с едноминутно безмълвие .



През август предходната година двамата служители на реда починаха, откакто автомобилът им беше блъснат от рейс, цялостен с мигранти . Полицаите са създали опит със длъжностен автомобил да спрат рейса, който ги блъска и убива на място.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР