Започва основен ремонт на света. Ако използваме риториката на Междузвездни

...
Започва основен ремонт на света. Ако използваме риториката на Междузвездни
Коментари Харесай

Паси: В САЩ започва основен ремонт на света. Джедаите се завръщат

Започва главен ремонт на света. Ако използваме риториката на ”Междузвездни войни ”, джедаите се завръщат. Така някогашният външен министър Соломон Паси разяснява изборите в Съединени американски щати.
Джо Байдън има забележителна биография, той е добър и учтив човек, сподели той, като акцентира, че се познава с Байдън и са работили дружно по приемането на страната ни в НАТО.

Ако родители видят децата си да приказват като президентът Тръмп, няма да са щастливи, съобщи Паси.

България взе своето от ръководството на Тръмп - сключихме доста добра договорка за F-16, подписахме двустранно съглашение, изясни Паси. Продаваме доста оръжие на Съединени американски щати. Може да има база на Съединени американски щати на Черно море. Може да се включим в програмата за Ф-35. Да желаеме да има български космонавт в американске експедиция, добави атлантикът.

Тръмп няма да излезе от светлината на прожекторите - и в никакъв случай не е излизал, дори филмът " Сам в къщи " е сниман в Тръмп тауър, разяснява шефът на Атлантическия клуб. Според него България би трябвало да предложения президентът Байдън да посети страната ни.

Байдън ще върне света към науката и ще вземе съществени ограничения против пандемията от COVID-19, уверен е Соломон Паси.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР