Започва изплащането на гласуваната от служебното правителство допълнителна еднократна помощ

...
Започва изплащането на гласуваната от служебното правителство допълнителна еднократна помощ
Коментари Харесай

Как да получите помощта за отопление

Започва изплащането на гласуваната от служебното държавно управление спомагателна еднократна помощ за отопление от 300 лв.. Очаква се от нея да се възползват към 50 хиляди семейства.

Парите няма да се изплащат на хората, които към този момент са получили целева помощ за отопление от 623 лв. или еднократна финансова поддръжка за отопление за компенсиране на увеличените цени.

Сумите ще бъдат превеждани съгласно декларирания от лицата метод – по банков път или посредством териториалните поделения на „ Български пощи “ ЕАД.

Ако хората не могат да получат персонално помощта си в пощенския клон, това може да направи техен родственик или непосредствен с нотариално заверено пълномощие. Неполучените средства се възвръщат в държавния бюджет.

Хиляди отводи за помощ за отопление през зимата

При зародили въпроси жителите могат да се обръщат  към съответните териториални дирекции „ Социално подкрепяне “ по сегашен адрес. Контактите с тях могат да бъдат открити на следния електронен адрес: https://www.asp.government.bg/bg/kontakti/teritorialni-strukturi/.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР