Започва 12-тото издание на конкурса Да на красотата“, който се

...
Започва 12-тото издание на конкурса Да на красотата“, който се
Коментари Харесай

За 12-ти път започва конкурсът „Да на красотата“

Започва 12-тото издание на състезанието „ Да на хубостта “, който се провежда от Община Разград и Федерацията на дамите.

Цветната конкуренция има за цел да подтиква жителите на Община Разград да покажат уменията си по аранжиране на домове и градини, предизвиква ги да способстват за красивия образ на града и останалите обитаеми места в общината.

И тази година състезанието ще е в разделите: най-добре зацветен двор, най-добре поддържан балкон, най-добре зацветен двор на компания, най-добре зацветена лятна градина на търговски обекти от публичното хранене, най-добре зацветен двор в детска градина и учебно заведение и най-красив вход. Ще се връчат награди и в селата от община Разград, чиито кметове проявят предпочитание обитаемото място да взе участие. През 2021 година сходна самодейност имаше в Гецово, Осенец, Островче, Балкански и Просторно.

Комисията, чийто ръководител е заместник-кметът Добрин Добрев, ще обходи адресите при започване на юли, а наново – в края на септември. През октомври ще бъдат избрани спечелилите. По традиция те се афишират на благотворителен концерт, проведен от Федерацията на дамите за Деня на християнското семейство. Наградите за спечелилите са разнообразни култивиран съоръжения.

Заявки за присъединяване в състезанието се одобряват до края на юни на телефони: 0896799103 – Любка Стоянова; 084 618 186 – Диана Димитрова; 0898609383 – Цветанка Маринова; 0886325204 – Добринка Монева; 084 618 311 – Йълдъз Шеремед.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР