Започне ли мачкане на медии, независимо от аргументите, властта става

...
Започне ли мачкане на медии, независимо от аргументите, властта става
Коментари Харесай

Калина Андролова с остри думи: Радев съвсем скоро ще започне да напомня за латиноамериканските хроники

Започне ли мачкане на медии, без значение от причините, властта става уродлива. Личен напън и фамилиарност във всяка сфера на публичния живот във тип на властови надзор от един-единствен център, както и ограничение на словото, разнообразието, свободата и прочие Това написа във фейсбука си журналистката Калина Андролова.

Ето какво още споделя тя:

" Радев върви тежко към нездравословна централизация на власт. Съвсем скоро ще стартира да припомня за латиноамериканските летописи, в които привилегирован от външните сили деспот дерибейства без оглед на никакви закони. Със сигурност ще присвои силовите структури в кроящото се държавно управление, вътрешното министерство и министерство на защитата. Шефовете на служби и вторият ешелон към този момент са сменени.
свързани новини114656преди 6 часа122710преди 8 часа
Трудно ми е да предвидя дали на Кирил Петков и Асен ще им светне лампата, че им е нужна равноправност, или под зорката военна десница на ще прокарат кулоар с клапани за дишане понякога. Да не стане по този начин, че „ демократите “ да изтърват „ демокрацията “! И да я трансфорат в узурпирана система с фасадни паметови бележки за свободата, която в миналото сме имали (макар да беше поизкривена, позацапана).

Властта сама по себе си клони към абсолютизиране. Ако няма кой да й пречи. Докато хвърля трохи на четирите партии от бъдещата коалиция във тип на някое и друго безобидно министерство, ще се окопае в силовия коловоз и ще предприеме още опити за пренареждане на партийните черва, до които има самобитен политически достъп по силата на ситуацията… И Българска социалистическа партия ще е цел, и Демократична България, и Слави… "

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР