"Започнахме добре, но третата част беше лоша и това бе

...
"Започнахме добре, но третата част беше лоша и това бе
Коментари Харесай

Хаджисотиров: Направихме много грешки, Папазов: Следващият мач в Самоков ще бъде по-лесен за нас

"Започнахме добре, само че третата част беше неприятна и това бе главното в мача, което ни повлия. Направихме доста механически неточности и имаше някои моменти, които повлияха на мача. Трябва да се възстановим, имаме идващ мач. Нищо не е свършило. Пропиляхме разлика от 15 точки, направихме доста неточности, главно в транзиция и отбрана, и им позволихме да се върнат в мача ", съобщи старши треньорът на баскетболния Рилски състезател след загубата от Левски Лукойл със 73:76 точки в третия мач от полуфиналната серия в НБЛ.

Левски към този момент води с 2:1 победи, а четвъртият мач е в понеделник още веднъж в Самоков от 18.30 часа.

В другия полуфинал противници са Балкан и Академик Бултекс 99, като ботевградчани водят с 2:1 победи. Четвъртият мач е през днешния ден, неделя от 18.30 часа в Ботевград.

източник: Пламен Лобутов, LAP.bg

"Двата тима еднообразно заслужаваха успеха. Във всички случаи решаваща се оказва всяка неверна топка. Но ние във втори следващ мач съумяваме на стремежа и неповторимата сила при започване на тима на Самоков, за което би трябвало да им свалим шапки. Миналият мач се върнахме от 28:15, а през днешния ден се върнахме от 19:4. При тази разлика бях спокоен и им споделих, че сме работили в продължение на четири месеца дружно и всеки мач играем все по-добре. Баскетболът се промени доста. Ние можем да изравним в последната минута и да спечелим. За баскетболната аудитория и за хората в залата това беше един прелестен мач, тъй като смисълът на спорта, е да има страст и конспирация. Благодарих на моите играчи за отношението, което имаха през днешния ден. Във всички случаи идващият мач в Самоков ще бъде по-лесен за нас от този, в случай че би трябвало да отидем в София ", разяснява старши треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР