Започнах да работя със семейство Баневи през 2008 година. Първият

...
Започнах да работя със семейство Баневи през 2008 година. Първият
Коментари Харесай

Мръсни схеми и разграбване на държавата, последвани от самоубийство! Вижте какви са ги вършили Баневи!

" Започнах да работя със семейство Баневи през 2008 година. Първият проблем, по който работех, беше изключването на Николай Банев от съдружничество с Ветко Арабаджиев. След това започнах да работя на всички места, където имаше проблематика ". Това разяснява Мария Николова, някогашен правист и прокурист на семейство Баневи. " Започнах в " Полимери " в края на 2008 - началото на 2009 година Към този миг имаше късмет това да бъде работещо сдружение. Може би със самото приватизиране, с комерсиалния разбор, който Баневи бяха създали, това сдружение нямаше късмет да бъде работещо. Те завариха едно работещо дружество, с одобрени позиции и пазари. Ако " Полимери " работеше обикновено, щеше да има милиони облаги на месец ", изясни тя пред Нова телевизия.

" Още 2009 година стана ясно, че те нямат желание да развиват това дружество. Можеше да бъдат направени хиляди неща. Аз направих юридически разбор, желаех от чиновниците информация за всички вземания, за подписаните контракти... С тогавашния основен счетоводител за към 2 седмици събрахме към 1.5 млн. лева по сметка на " Полимери " от несъбрани вземания. Предложих на Банева да се платят заплати на служащите. Когато аз отидох, се оказа, че от 6 месеца не им е плащано, на задатък им се дава по 50 лева В началото, наподобява, че се съгласява с мен, само че след това Банев се обади и сподели да пуснем парите по сметката му, тъй като считал да си купува кола ", сподели още Николова.

" Полимери " беше оставено без никакви доходи. От всички пари, които бяха от контрагенти, от контракти за прода
По думите й е извънредно цинично тези хора да излязат и да се създадат на жертви. " Банева в този момент желае да се грижи за децата си, които в никакъв случай не е гледала ", акцентира Николова. Пътищата на Баневи и Мария Николова се разделят през 2017 година " Напуснах, тъй като се случи персонален случай, който заплашва сигурността ми, и взех решение, че би трябвало да сложа край. Прокуратурата ме потърси като очевидец ", разясни тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР