Започна срещата на президента с представителите на Има такъв народ.

...
Започна срещата на президента с представителите на Има такъв народ.
Коментари Харесай

Йорданов: Дано и другите партии да бъдат разумни като Слави Трифонов

 Започна срещата на президента с представителите на " ИТН ". От партията в президентството са, Виктория Василева и Ивайло Вълчев. 

" Добре пристигнали в президентската институция за нашата втора среща по една и съща тематика ", съобщи Радев при започване на приветствието си към политиците преди да ги поздрави за успеха:

" Страната ни е изправена пред редица провокации и във външен, и във вътрешен проект. Българският парламент и българското държавно управление, постоянно определено, имат да вземат решение значими задания - да продължи процесът по подсилване на държавността, по гарантиране на постоянна, предсказуема правна рамка за българския бизнес, за вложителите, за значими обществени въпроси, за решение на неотложните проблеми, свързани с дълбока промяна, за актуализация на бюджета. ", сподели още той. 

" Надявам се, че останалите политически партии ще покажат разсъдъка, който сподели, изтегляйки първия препоръчан кабинет след персоналните офанзиви. Така ние показахме, че имаме разсъдък, не сме самовлюбени, в случай че и другите покажат същото и се опрем до общо цели - бързо България да има държавно управление и разграждане на мутренския модел, в който живяхме 11 години ", сподели в.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР