Започна срещата между и , предаде Агенция Фокус. Срещата е

...
Започна срещата между и , предаде Агенция Фокус. Срещата е
Коментари Харесай

Започна срещата между Има такъв народ и Изправи се БГ! Ние идваме

Започна срещата сред и, съобщи Агенция " Фокус ". Срещата е част от поредицата съвещания на " ИТН " с парламентарно показаните сили. Тя се организира в зала " Запад " на Народното събрание.

От страна на " ИТН " са, Виктория Василева, Филип Станев и Ивайло Вълчев.
 Има Такъв Народ ще организира съвещания с ПГ Изправи се БГ! Ние идваме! и Българска социалистическа партия Има Такъв Народ ще организира съвещания с ПГ " Изправи се БГ! Ние идваме! " и Българска социалистическа партия
" ИТН " (ИТН) ще организира през днешния ден съвещания за държавно управление с ПГ на " Изправи се БГ! Ние идваме! " от 11 часа. Най-голямата парла...

Срещата от " Изправи се БГ! Ние идваме " са и Николай Хаджигенов.

" Здравейте, малко е шашаво да вършим среща с хора, които сме били дружно на площадите. Ясно е, че желаеме едно и също. Аз не чакам да има някакви разминавания за главните цели. Това, което искахме долу на улицата,затова сме и тук. Иначе ние особено надали щяхме да сме тук, както и вие ", сподели при започване на срещата Тошко Йорданов от " ИТН ".

От своя страна Мая Манолова благодари за диалозите и че от " ИТН " са се съобразили с тяхното гледище да има обществени съвещания в Народното събрание, Според Мая Манолова Народното събрание е най-публичната постройка. " Факт е, че ние работим от дълго време и добре дружно и си имаме доверие, по тази причина и си приказваме нормално напряко. Ние идваме, както вярно сподели, безусловно от улицата и площадите ", съобщи още Мая Манолова и приветства желанието на " ИТН " да поеме отговорност за сформиране на кабинет и обърна внимание, че хората чакат той да се заеме с техните проблеми.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР