Започна прием на документи за потребители, които искат да бъдат

...
Започна прием на документи за потребители, които искат да бъдат
Коментари Харесай

Започна прием на документи за потребители по проекта „Грижа в дома в Община Дупница“

Започна банкет на документи за консуматори, които желаят да бъдат включени в проекта„ Грижа в дома в Община Дупница “.

Както е към този момент известно, кметът на общината инж.Методи Чимев подписа контракт на стойност 1 250 369.64 лева за осъществяване на всички заложени действия за 234 поданици на града и селата.

С този план се надгражда досега-изпълняваните " Патронажна грижа ", които имаха обаче обсег от едвам 120 поданици.

Услугите започват от 14.04.2023г до 14.04.2024 г и услугите са изцяло безвъзмездни. Адресът за подаване на документи е жк. „ Дупница “, бл.8А (на пазара) Необходимите документи за кандидатстване са персонална карта за информация и медицински документ.

Припомняме, че услугите са за лица с увреждания и възрастни хора, подвластни от грижа в домашна среда, в това число и в подтекста на пандемични обстановки. Целта на плана е за лицата с увреждания и възрастните хора и ще бъде обезпечена поддръжка, посредством осъществяване на следните действия: даване на почасови мобилни интегрирани здравно-социални услуги по домовете и психическа поддръжка, доставка на храна, хранителни артикули и артикули от първа нужда, възнаграждение на битови сметки, заявяване и приемане на неотложни административни и битови услуги със средства на потребителите, даване на лицата от целевата група на информация, по отношение на предварителна защита и профилактика на здравето и обществено значими болести, в това число съвещания със експерти при нужда.

Тел. за повече информация: 0876 321 066
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР