Започна преасфалтиране на улиците с подменен водопровод в Свищов. В

...
Започна преасфалтиране на улиците с подменен водопровод в Свищов. В
Коментари Харесай

Преасфалтират улиците с подменен водопровод в Свищов

Започна преасфалтиране на улиците с сменен тръбопровод в Свищов. В дейностите ще бъдат вложени към 3 млн. лева, с които ще бъдат ремонтирани повече от 45 прави, заяви кметът на Община Свищов Генчо Генчев.

Парите са обезпечени от пътния заем, който Общината изтегли целево и от държавното управление с Постановления на Министерски съвет.

Машините започнаха работа от жк. „ Рила “ 6, където към този момент е сменен водопроводът. След като завърши асфалтирането на комплекса, работата продължава в жк. „ Химик “ и прилежащите улици. След това поетапно ще бъдат асфалтирани всички останали сектори с нова водопреносна мрежа.

„ Работата върви по график и да помоля жителите на града да спомагат и да освободят улиците от транспортни средства и материали, които биха затруднили полагането на асфалт. Заявявам и, че ще има извънредно непоколебим надзор във връзка с качество на осъществяване и полагане на материалите “, сподели Генчев, представен от Фокус.

Той прецизира, че навреме ще бъдат осведомени жителите за графика на асфалтиране, който ще се качва на уеб страницата на Общината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР