Започна петият сезон на най-хитовото готварско шоу в България -

...
Започна петият сезон на най-хитовото готварско шоу в България -
Коментари Харесай

ВИЖ всички участници в новия сезон на Hell's Kitchen България

Започна петият сезон на най-хитовото готварско шоу в България - Hell's Kitchen. Епични кулинарни борби и доста напрежение в кухнята раздрусаха всички фенове в първия епизод. Шеф Виктор Ангелов шокира 18-те участници още на старта с ново систематизиране на тимовете - не мъже против дами, а млади против остарели. По-късно в епизода беше показана и новата звездна селекция, формирана от 8 известни персони - интернет сензацията Виктория Капитонова, телевизионната легенда Къци Вапцаров, поп-фолк дивата Роксана, едно от обичаните лица на NOVA Деси Банова-Плевнелиева, културистът Емануел Июджи, певицата Камелия Воче и звездата от “Игри на волята ” Мирослава Профирова.

В началото на епизода 18-те готвачи от синия и аления тим разполагаха с 45 минути, с цел да подготвят най-хубавото си ядене, с което да се показват пред началник Ангелов. В първия кулинарен двубой младостта и дързостта надвиха над опита. По-възрастните участници се провалиха зрелищно и излъчиха двама номинирани за експресно преследване – учителката Ива и Клавдия, която е в къщата със своя наследник Асен.

Младите спечелили нямаха време да честват, тъй като съвсем незабавно се изправиха против тима на известните. Звездите се показаха ослепително, впечатлиха началник Ангелов и завоюваха специфичната борба. Така тимът на младите също излъчи двама за преследване - 18-годишната Цветомира и Венелин, който е готвил в ресторант със звезда " Мишлен ".

Четиримата номинирани получиха опция да завоюват още веднъж своите готварски куртки с предизвикателство, което беше показано от Дани Спартак – победител в първия сезон на Hell’s Kitchen България. Ива и Венелин демонстрираха равнище благодарение на съотборниците си и си върнаха куртките.

Въпреки огромните упования, дебютната вечерна резервация претърпя величествен неуспех, а гостите на ресторанта си потеглиха гладни. Шеф Ангелов изгони синия тим от кухнята и го изправи пред нова двойна номинация. В епизод 2 по NOVA във вторник, 21 февруари, ще разберем и кой е първият изпъден от Hell's Kitchen.

1 Венелин

Венелин стартира от нулата, само че през днешния ден има 10 години опит в професионалното готвене и купища триумфи, които потвърждават, че от него можем да чакаме доста този сезон. Работил в заведения за хранене със звезда Мишлен, готвил и за Гордан Рамзи, само че не е влизал в кухнята от цели 3 години? Нямаме самообладание да забележим на какво е подготвен Венелин, с цел да впечатли Шеф Ангелов!

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР