Започна ново разследване за това какво са знаели властите за

...
Започна ново разследване за това какво са знаели властите за
Коментари Харесай

Ново разследване на ужасяващо малтретиране в център за задържане, разкрито за първи път от Mirror

Започна ново следствие за това какво са знаели управляващите за огромно принуждение в център за задържане, разкрито за първи път от Daily Mirror.

Нашите разкрития през 2013 година провокираха най-голямото до момента следствие на държавно занимателно оборудване. Криминалното следствие в центъра за задържане Medomsley в Co Durham разкри най-плодотворния полов див звяр след Джими Савил.

Невил Хъсбенд се насочи към към 300 уязвими деца и младежи, до момента в който работеше като готвач там, и се смяташе, че е водещ педофилски кръг. Извергът, който умря през 2010 година, е лежал присъда за полови набези. Но доста от жертвите му говореха за „ прикриване “ на широкомащабното принуждение, като от 1961 година до затварянето на центъра през 1987 година бяха разпознати повече от жертвите.

Омбудсманът на пандизите и пробацията Адриан Ъшър и старши следовател Ричард Тъкър започва интервенция Deerness, особено следствие, целящо да открие истината за „ кой е знаел какво и по кое време “. Г-н Ъшър акцентира, че те...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР