Започна набирането на персонал по Черноморието. Офертите са примамливи, стига

...
Започна набирането на персонал по Черноморието. Офертите са примамливи, стига
Коментари Харесай

Дават по 1500 лв. на камериерка по морето

Започна набирането на личен състав по Черноморието . Офертите са примамливи, стига да му се работи на човек. Те могат да се срещнат в разнообразни групи във Facebook.

Така да вземем за пример, хотел в Слънчев бряг набира камериерки за сезон за 2022г. Заплатата е много съблазнителна – 1500 лв. чисто, написа plovdiv24.bg. Осигурени са по този начин също и квартира и храна. Плажът в свободното време е екстрата към офертата.

Камериерка се търси и за Равда. Предлага се почасова претовареност - от 2 до 4 часа дневно за целия сезон. Започва се от месец юни. Задълженията са ясни – разчистване на стаи и промяна на спално долни дрехи. Предпочитанията са за дами с опит и по-възможност локални.

От началото на месец май пък се търси охранител-портиер на Международен юношески център в Бургас, като се изисква най-малко приблизително обучение, положително физическо и психологично здраве, действеност, предвидливост, вежливост и отговорност. Той ще би трябвало да реализира надзор на входа, както и други задания, предоставени му от управлението на предприятието. Работата е на смени по 12 часа. Осигурени са му квартира и храна. Заплатата не се афишира авансово.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР