започна да изпраща неограничен брой потребители новата бета версия на

...
започна да изпраща неограничен брой потребители новата бета версия на
Коментари Харесай

Излезе Chrome 91 за Android с редица нововъведения и промени

стартира да изпраща безграничен брой консуматори новата бета версия на мобилния уеб браузър Chrome 91 , като APK файлът към този момент може да бъде изтеглен. Визуалните промени не са доста, само че в работата на самия браузър са направени доста промени.
Нови елементи на потребителския интерфейс Отляво са старите, а отдясно – новите детайли на интерфейса
Първото което незабавно се, е че в новата Бета версия на Chrome се употребява актуален дизайн на бутоните, плъзгачите, иконките и другите детайли. Много уеб уеб сайтове употребяват общоприети HTML детайли, които към сегашен ден наподобяват доста остарели, само че към този момент се вижда прехода към CSS. Microsoft даде обещание да направи съответните промени в своя браузър Edge, а Гугъл към този момент направи това, само че към този момент единствено в десктоп версията на Chrome. Явно в този момент е ред на Chrome за Android. Остарелите сиви градиенти остават в предишното и отстъпват на мястото на по-ярките акценти и закръглени форми.
Сайтовете могат да вършат спестовност на батерията
Гугъл дава на уеб разработчиците софтуерни принадлежности, благодарение на които е допустимо да се удължи самостоятелната работа на мобилното устройство. Считано от браузъра Chrome 91, уеб страниците могат да предлагат на браузъра да забавя избрани процеси, които не са значими в съответния случай. Така да вземем за пример, това може да бъде понижаване честотата на фрагментите или скоростта на осъществяването на някой скрипт или скриптове.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР