Собственик на магазин остана в недоверие, когато двама работници пристигнаха,

...
Собственик на магазин остана в недоверие, когато двама работници пристигнаха,
Коментари Харесай

Градът в „недоверие“, тъй като общинският съвет инсталира „нелепи“ завеси „Направи си сам“ на кофите за боклук

Собственик на магазин остана в съмнение, когато двама служащи дойдоха, с цел да модифицират кофата за отпадък до магазина му.

Дейвид Марсдън, който ръководи смесения магазин Siop Newydd в Menai Bridge, Северен Уелс, и неговите добре поддържани градини на Pentraeth Road, беше сюрпризиран, когато кошчето беше оставено с това, което той назова „ дизайнерски капаци “. Според господин Марсдън служащите обяснили, че клапите са инсталирани, с цел да попречат на чайките и вятъра да разпилян боклука. Той обаче не беше уверен, че това е належащо.

„ Не знаех, че това е проблем – в никакъв случай не сме имали проблем с чайки. Кошът за отпадък се изпразва всяка заран, тъй че в никакъв случай не се получава цялостен. Нямаше да имам нищо срещу, в случай че бяха употребявали чиста пластмаса, само че материалът беше замърсен и капаците за кошчета са грозни и нервират очите. "

Любопитно, той се зае. на " забелязване на кошчета " из града и откри, че други са били изменени по сходен метод, в това число един тъкмо надолу по пъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР