Заплита се случаят с малкото момиченце, което бе забелязано на

...
Заплита се случаят с малкото момиченце, което бе забелязано на
Коментари Харесай

Подробности за 7-годишното момиче, обикалящо само посред нощ в София

Заплита се казусът с дребното момиченце, което бе видяно на Околовръстното шосе в София, към 2 часа през нощта, в петък против събота. За притеснителна обстановка описа мъж в обществените мрежи. Той е опитал да реализира контакт с детето, само че то избягало.
" На Околовръстното на резиденцията посока Горнобански път, кара колело малко момиченце, към 6-7 годишно, облечено в розово, без никакви светлоотразителни детайли по нея. Момичето наподобява мощно уплашено, не мога да преценява дали знаеше къде отива ", написа мъжът.
Малко по-късно детето е забелязано и от таксиметров водач на улиците „ Братя Бъкстон “ и „ Пушкин “. Мъжът е съумял да беседва с момиченцето. То споделило, че бяга от родителите си, тъй като непрекъснато я биели. Разплакала се и споделила, че отива при другарка.
„ Видях момичето сред „ Братя Бъкстон “ и „ Пушкин “, аз съм таксиметров водач, бях с клиент, след „ Пушкин “ стопирах и изчаках дребната кукла, облякох ѝ светлоотразителна жилетка. Тя беше доста уплашена, сподели, че бяга от родителите си, тъй като непрекъснато я биели, разплака се и сподели, че отива при нейна другарка, след което потегли. Веднага се обадих на 112. Карах след нея, а тя сви в посока „ Княжево “. Дано е добре, а родителите да получат наказването си, “ заяви в обществените мрежи водачът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР