Заплата от 90 000 новозеландски долара (около 55 000 щатски),

...
Заплата от 90 000 новозеландски долара (около 55 000 щатски),
Коментари Харесай

Работа със заплата мечта остана без желаещи

Заплата от 90 000 новозеландски $ (около 55 000 щатски), пътешестване с хеликоптер и работно място в обект от Списъка за международно завещание на ЮНЕСКО. Звучи като мечтана работа.

Но макар забележителните привилегии, Департаментът по запазване на природата на Нова Зеландия се постанова да се бори да притегли претенденти за техния нов надзирател по биоразнообразието в Хааст - на дивото, отдалечено крайбрежие на Южния остров, оповестява Нова телевизия.

А търсенето става световно.

Работата е основана в Те Уахипунаму – област, обхващаща 26 000 квадратни километра планински вериги, изолирани плажове и локални гори, класифицирана като зона на международното завещание на ЮНЕСКО през 1990 година

Нейните планински вериги образуват фона на Белите планини, където е снимана една от частите на " Властелинът на пръстените ".

Успешният претендент ще бъде претрупан да работи за отбрана на новооткритите популации на южното кафяво киви – както и за следене на локалните популации на морски тюлени и гущери, надзор на хищниците и наблюдаване на локалните пойни птици.

Те ще работят в отдалечени, пресечени региони, доста от които са налични единствено с хеликоптер или джет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР