Заплашително телефонно обаждане е получил днес бившият министър на външните

...
Заплашително телефонно обаждане е получил днес бившият министър на външните
Коментари Харесай

Кодзиас e получил телефонна заплаха, че ще бъде екзекутиран

Заплашително телефонно позвъняване е получил през днешния ден някогашният министър на външните работи на Гърция Никос Кодзиас поради предлагането му за надзор на тайните фондове, оповестяват от неговото придвижване " Прато ", съобщи Плусинфо.
Радио " Нюз 24/7 " разкри, че незнаен човек е споделил на Кодзиас, че ще бъде екзекутиран.
„ Познатите -непознати, парадържавата на политическия живот, през днешния ден в телефонен диалог заплашиха Никос Коѕдзиас, единствено няколко часа след неговото предложение за надзор на тайните фондове на всички министерства, измежду които Министерството на защитата, на вътрешните работи и по-специално Националната разследваща работа “, оповестиха от " Прато " и прибавиха, че " ръководителят на придвижването не се опасява ".
Те приканват полицейските и правосъдните органи да реагират незабавно и да арестуват тези, които стоят зад заканите към Кодзиас.
С позиция за заплашителното позвъняване към някогашния началник на гръцката дипломация излезе и Алексис Ципрас, който в формалния Туитър профил на премиера на Гърция съобщи, че заканите са още едно доказателство за това до каква степен води слепия шовинизъм и насърчаването на омразата.
Никос Кодзиас отдадено и уверено служи на родината си като министър на външните работи и никой, под никакъв претекст не може да оспори неговия национализъм, а още повече с фашистки кураж и безволие да заплашва неговия живот, написа Ципрас.
Бившият външен министър на Гърция и водач на придвижването " Прато " в предишното е бил обект на закани към него и личното му семейство. В допълнение към заплашителните писма и закани Никос Кодзиас е получавал и патрони и пръст с кръв.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР