Заплахите не спират, не спира да ме качва в социалните

...
Заплахите не спират, не спира да ме качва в социалните
Коментари Харесай

Приятел на касапина от Ст. Загора също премазал от бой жена си и я остригал

Заплахите не стопират, не стопира да ме качва в обществените мрежи от различен профил на малолетния си наследник. Още повече, че си взе квартира до жилището ми. Това описа Диляна осветли по какъв начин е била пребита от някогашния си другар, който се оказа приятел на Георги Николаев.

" Не знам какво да чакам. Многократни са жалбите, да не кажа всеки ден, всяка седмица, а никакви ограничения не се вземат.

Около 3 или 4 часа ме би, имах мозъчно разтърсване, комоцио, счупена ключица, строшен зъб. Психически не мога да опиша какво се случи ", споделя още Диляна.



Тя проговори и за връзката сред някогашния ѝ и Георги Николаев, който кла с макетно ножче, обезобрази и обръсна 18-годишната Дебора в Стара Загора.

" Познават се, задавали са му на Георги въпроси къде съм, в случай че ме е видял ", сподели тя.

Оказва се, че това не е първият случай, в който Диляна е била пребита от някогашния си, като предходния път - преди около 10 години е била остригана.

" През 2014 година също ми нанесе побой, тогава ме и подстрига с машинка, с гола глава бях ", признава тя. От 2019-та сме разграничени, потеглих си като бях бременна.

От тогава жалбите към него не свършват. Била съм в спешен център. Благодаря на хората там, че ми помогнаха да си стъпя на краката ", споделя Диляна.

" Той не работи, отглежда животни в Самуилово. Но животни на негово име няма. Не знам какво и кой е зад тила му, само че сигурно има нещо ", споделя още дамата.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР