Записванията продължават до 19 часа на 15-ти септември, а голямата

...
Записванията продължават до 19 часа на 15-ти септември, а голямата
Коментари Харесай

Първите 50 отбора, които ще участват в “Игри на волята” на открито по време на градското издание на “Нестле за Живей Активно! Град 2023” вече са ясни

Записванията не престават до 19 часа на 15-ти септември, а огромната конкуренция се открива в 11 часа на 16-ти септември на площада пред НДК

10-те провокации, въодушевени от  “Игри на волята ”, ще бъдат издигнати на 16-ти септември на площада пред НДК.  Те са приспособени от специалистите, отговарящи за задачите във  формата, тъй че да могат да бъдат преминати  безвредно от начинаещи фенове, а в това време да са задоволително провокативни и занимателни и  за по-напредналите във физическата подготовка тимове.

 Първите 50 тима, които ще вземат участие в “Игри на волята ” навън по време на градското издание на “Нестле за Живей Активно! Град 2023 ” към този момент са ясни

Специално за най-малките има проведен детски ъгъл с физически занимания, а по-големите деца ще могат безпроблемно да се включат в отборната конкуренция.

Всеки тим е формиран от най-много 5 индивида. Отборите могат да се състезават за огромните награди като изискването е да преминат сполучливо и 10-те провокации или да изберат да вземат участие единствено на обособени местоположения и да вземат участие за по-малки награди.

Всички, които не са съумели да се запишат авансово за присъединяване, могат да го създадат на място, само че ще имат опция се включат след записаните тимове до приключването на  спортния ден в 15 часа.

 Първите 50 тима, които ще вземат участие в “Игри на волята ” навън по време на градското издание на “Нестле за Живей Активно! Град 2023 ” към този момент са ясни

Участниците в маратона Next Level 4км, който е неразделна част от празника на дейния живот “Нестле за Живей Активно Град! 2023 ”  и стартира в 10 часа  със стартов пункт на входа на градината на НДК откъм бул. “Фритьоф Нансен ”, получават право да вземат участие с тимове в игрите на воля без авансово записване.

Уменията, които ще би трябвало да покажат участниците в надпреварата са разпределени в другите провокации и са за баланс  при вървене на греда, за  сръчност и експедитивност при провокациите със слалом с  яйце в лъжица, бягане с каски цялостни с вода,  слалом с култивиран колички, за мощ и еластичност при катерене, скачане с чували и автомобилни гуми,  за устойчивост при предизвикателство с дърпане на въже и за предвидливост при нареждане на специфичен 3D пъзел.

Участници от предходните сезони на “Игри на волята ” ще бъдат на място на 16-ти септември и ще оказват помощ на тимовете в тяхната тактика и показване.

 

За Нестле за Живей Активно

Нестле като водач в региона на уравновесеното хранене и дейния метод на живот, основава „ Нестле за Живей Активно! “ през 2006г. вследствие на водещото разбиране, че интензивният метод на живот може да бъде опция за всеки българин. Вече 18г. компанията организира богат календар годишни събития, районни издания, спартакиади, шампионати, среща хората с разнообразни форми интензивности, дава професионални препоръки и насоки за здравословно хранене, промоцирайки физическата интензивност и уравновесения метод на живот. През годините националната самодейност има над 200 колегата, събитията в календара ѝ са посещавани от над 500 000 души и тя е позната за 75% от популацията. Спортните звезди Йордан Йовчев и Евгени Иванов са измежду посланиците на самодейността, дружно с Тереза Маринова, Маруся Иванова, волейболните очаквания от ВК Марица, Катрин Тасева и Екатерина Дафовска, които годишно се включват в изданията на “Нестле за Живей Активно ” следвайки нейната задача и мотивирайки още повече хора да водят здравословно всекидневие с повече придвижване.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР