Записването за превърналата се в традиционна детска лятна академия Шарена

...
Записването за превърналата се в традиционна детска лятна академия Шарена
Коментари Харесай

Стартира записването за лятна детска академия в Асеновград

Записването за трансформиралата се в обичайната детска лятна академия „ Шарена почивка ” в Асеновград започва от през днешния ден (10.06.19 г.). Всички малчугани на възраст сред 7 година и 13 година могат да се включат в разнообразни интензивности, съгласно своите ползи. Дейностите от " Шарена почивка " ще продължат два месеца - в интервала от 01.07.19 година до 30.08.19 година, като всички занимания са изцяло безвъзмездни.
И тази година академията предлага плуване, колоездене и „ Ваканция в библиотеката ”. Заявления могат да се подават от през днешния ден до 21.06.19 година, от 08:00 ч. до 17:00 ч. в офиса на Mестната комисия за битка против противообществените прояви на малолетни и малолетни в Асеновград, намиращ се на улица „ Цар Иван Асен II ” №9А, етаж 1, стая 3 (бившият Битов комбинат). Образец на формулярите може да бъде изтеглен от уеб страницата на общината. Всяко дете може да избере до две действия.
Класирането в групите по занимания ще става по реда на подаване на заявките, а описите ще бъдат оповестени на уеб страницата на община Асеновград. Въпроси и спомагателна информация, всеки родител може да получи на телефони: 0895 737 765 и 0888 904 988 - Божидар Носиков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР