Записи от охранителните камери в склада във Велико търново, където

...
Записи от охранителните камери в склада във Велико търново, където
Коментари Харесай

Репортерът на Господарите не бил бит, а изхвърлен през вратата. Прокуратурата се отказва от арестите

Записи от охранителните камери в склада във Велико търново, където се твърдеше, че е обичай репортерът на " Господари на ефира " Димитър Върбанов, демонстрират в по-различна светлина случилото се.

Сайтът Mediapool публикува 16 къси видеа, на които се вижда, журналистът е изтикан от двама гардове отвън склада. Не е имало сериозен побой. Той пада на колене, след което в продължение на няколко минути приказва пред оператора и камерата с микрофон в ръка, а най-после ляга на земята. Не се виждат рани, удари и прочие

Припомняме, че на 26 септември Нова тв разгласи в новинарската си емисия, че Върбанов е обичай при опит да направи репортаж за храни с изминал период на валидност в склад във В. Търново. Според първичната информация " Върбанов е хвърлен върху бетонна площадка, получил е пострадвания по ръцете и главата. Настанен е в Спешното поделение във Велико Търново. " Самият Върбанов се включва от болничното си легло в следващ репортаж на малкия екран. Новината гръмва на всички места, а самият министър председател Борисов, който е на посещаване в Съединени американски щати, подрежда към нападателите да се подходи с цялата суровост на закона. Следват арести на двама души.

" Търсим за коментар репортера на " Господари на ефира ", както и продуцента на предаването. " Господари на ефира " са външна продукция с самостоятелна публицистична политика ", оповестиха от Нова телевизия, откакто клиповете бяха оповестени.

Междувременно, след публикуването на клиповете от охранителните камери, пред Mediapool представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова разгласи, че Районната прокуратура във Велико Търново не поддържа настояването си за непрекъснат арест на двамата обвинени за нанасянето на лека телесна щета на репортера.

Следващите фрагменти, оповестени от Mediapool, демонстрират хронологичното развиване на случая от момента:







































Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР