Запис на разговор между президента на САЩ Доналд Тръмп и

...
Запис на разговор между президента на САЩ Доналд Тръмп и
Коментари Харесай

Изтече нов запис от разговор между Тръмп и адвоката му: обсъждат плащане след афера с модел на Playboy

Запис на диалог сред президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и юриста му, в който двамата разискват заплащане в брой по отношение на хипотетична спекулация с модел, бе излъчен от CNN, написа OFFnews.bg.

Тръмп и Майкъл Коен приказват за пазаруване на правата над историята на някогашния модел на сп. Playboy Карън Макдугъл.

Аудиозаписът е от септември 2016 година, два месеца преди президентските избори. Предполагаемата спекулация датира от 2006 година

Сегашният юрист на Тръмп - Руди Джулиани, разгласи, че не са били плащани пари, както и че записът не е доказателство за осъществяването на закононарушение.

Този запис е един от няколкото открити по време на обиск от чиновници на ФБР в парцел на Коен в Ню Йорк, осъществен по-рано тази година.

Разговорът прескача от една в друга тематика, чуват се други гласове и тук-там звукът е заглъхнал. И въпреки всичко е явно, че Тръмп и Коен разискват закупуването на правата от таблоида National Enquirer в навечерието на президентския избор.

Чува се Коен да споделя: " Трябва да отворя компания за прехвърлянето на цялата тази информация съгласно нашия другар Дейвид ". Възможно е да става въпрос за приятеля на Тръмп Дейвид Пeкър - президент на American Media Inc, издателят на National Enquirer.

По-късно Тръмп пита: " И по този начин, какво би трябвало да платим за това? Една пета? ".

Бившият модел Карън Макдугъл получава $150,000 от Enquirer за историята ѝ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР