Запалянковци на Манчестър Юнайтед ще протестират срещу ръководството на клуба

...
Запалянковци на Манчестър Юнайтед ще протестират срещу ръководството на клуба
Коментари Харесай

Феновете на "Юнайтед" на протест срещу собствениците

Запалянковци на " Манчестър Юнайтед " ще стачкуват против управлението на клуба по време на мача от четвъртия кръг от британската Висша лига като посетител против " Бърнли " на 2 септември, заяви вестник " Сън ".

Феновете ще наемат аероплан, който да мине над стадиона в Бърнли с афиш, на който ще написа: " Ед, вън " и " Обичай Юнайтед, ненавижда Глейзър. "

Част от последователите на " алените дяволи " не са съгласни с трансферната политика на Ед Удуърд, който е основен изпълнителен шеф на 20-кратните първенци на Англия. Другата съществена цел е да бъде показано отрицателно отношение към семейство Глейзър, което е отпред на най-успешния клуб в ерата на Висшата лига.
" Брайтън " удари " Манчестър Юнайтед ", облаците над Специалния се сгъстяват "Чайките " се постановиха с 3:2 вкъщи
Протестът на част от публиката на " Манчестър Юнайтед " трябваше да се организира на 27 август, когато воденият от мениджъра Жозе Моуриньо състав играе вкъщи против Тотнъм. Идеята пропадна, тъй като ентусиастите се нуждаеха от повече време за организация.

Фенове на " Юнайтед " стачкуваха по сходен метод и през март 2014 година, когато издигнаха афиш във въздуха посредством аероплан против тогавашния клубен управител Дейвид Мойс.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР