Запалянковският Тръст Синя България, миноритарен акционер в Левски, изнесе информация

...
Запалянковският Тръст Синя България, миноритарен акционер в Левски, изнесе информация
Коментари Харесай

Левски: належащи дългове от 15 млн., нужда от още спонсори, вътрешно напрежение

Запалянковският Тръст " Синя България ", миноритарен акционер в " Левски ", изнесе информация от извършеното във вторник заседание дружно с управлението на клуба, спонсора " Палмс бет " и представители на други фенски организации.

Тръстът сигнализира за съществени проблеми на " Герена ", като на страницата си във Facebook разгласява съответни данни, опасения, само че и вяра, че " Левски " ще реши тежките проблеми.

На въпросната колекция Константин Папазов-Тити подаде оставка в Надзорния съвет след кавга със Станимир Стоилов, само че най-малко от афишираното излиза наяве, че " Левски " има по-сериозни грижи.

" Синя България " показва съответна сума " належащи задължения, (които) надвишават 15 000 000 ". Тук не попадат парите, които клубът дължи на някогашния си финансов покровител и притежател Васил Божков. 

В ревюто написа, че благодарение на почитателите (събрали 6 милиона лв. единствено за последните 7 месеца) и на спонсора " Левски " покрива месечната си прехрана, само че не може да погасява старите отговорности. Тръстът е обезпокоен, че не е показан проект за това, поначало липсвал подобен. Поради което стига до разумния извод, че " Левски " има потребност от още " един-два " спонсора.

" В хода на срещата стана ясно, че в клуба има значително вътрешно напрежение по отношение на неговото административно управление и съществени проблеми в управническата конструкция, които настояваме да бъдат позволени в най-кратки периоди ", написа в позицията.

Не се показва конкретика по тази тематика.

Любопитно е, че в края тръстът споделя, че изцяло поддържа Ивков и Стоилов, не е упоменат обаче Наско Сираков. Нито пък генералния спонсор:

" Управителният съвет на Тръст " Синя България " декларира категорично цялостната си поддръжка за Ивайло Ивков и Станимир Стоилов! Безусловно имаме вяра в техните професионални пълномощия и качества да довършат започнатото и намерено сме подготвени да се надигнем против всеки, който е срещу тях в този значим за Левски миг. "

Цялата позиция на УС на Тръст " Синя България ", можете да видите по-долу:

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР