Западните страни възнамеряват да насочат Киев към мирни преговори с

...
Западните страни възнамеряват да насочат Киев към мирни преговори с
Коментари Харесай

Bild: Западът има резервен план за мирни преговори на Украйна през есента

Западните страни имат намерение да насочат Киев към мирни договаряния с Москва през есента при положение на неуспех на фронта. Това написа Bild, базирайки се на свои източници.

„ С помощта на нови оръжия те желаят да дадат късмет на Украйна да си върне повече окупирани територии до есента. Ако контранастъплението се провали, натискът върху Киев да договаря с Кремъл ще се ускори. ", твърди изданието, съгласно което европейските политици към този момент разискват позиция към украинския водач Володимир Зеленски.

По-рано американските управляващи приканиха украинския президент Володимир Зеленски да покаже неприкритост за дипломатически разговор за преустановяване на спора. В коментара си колумнистът на The New York Times Майкъл Кроули акцентира, че американски публични лица, осведомени с изявленията за поддръжка на Украйна „ колкото е належащо “, настояват, че тяхната цел е да засилят позицията на Киев в възможни мирни договаряния. В същото време американските управляващи " не прецизират по кое време могат да стартират те ", акцентира Кроули.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР