Западните санкции срещу Русия създават много проблеми, но в същото

...
Западните санкции срещу Русия създават много проблеми, но в същото
Коментари Харесай

Путин призова големия руски бизнес да започне работа в Крим

Западните наказания против Русия основават доста проблеми, само че в това време отварят нови благоприятни условия, сподели съветският президент Владимир Путин на среща за социално-икономическото развиване на Крим и Севастопол.

„ Да, несъмнено, западните наказания засягат развиването на стопанската система на полуострова, които се отнасят за банковия бранш, за доставката на редица артикули и така нататък “, оповестява ТАСС.

Според ръководителя на страната след началото на спецоперацията в Украйна последва нов пакет от наказания. Но те освен основават проблеми, само че и отварят нови благоприятни условия за нас “, акцентира Путин.

Сега има благоприятни условия в Крим да стартират работа огромните съветски бизнес структури, които преди се опасяваха от наказания, сподели президентът.

„ Сега няма от какво да се опасяват. Сега те умерено могат да идват, в това число, апропо, банките, на полуострова и да работят интензивно в района, да уголемяват активността си там, отваряйки и овладявайки нови пазарни ниши “, сподели президентът, като увери, че управляващите несъмнено ще поддържат подобен бизнес.

По-специално, означи той, Promsvyazbank, „ една от водещите банкови институции със 100% държавно присъединяване “, по принцип към този момент участва на полуострова, само че в този момент организацията би трябвало „ да стартира да работи в Крим допустимо най-бързо и по-широко “.

„ Трябва да въведем обещаващи продуктови линии, да кредитираме селското стопанство, строителството, туризма и други основни промишлености за района. Отворете офиси и клонове тук, развийте същността на търговията на дребно “, изброи Путин. Според него това ще бъде сериозен тласък за увеличение на бизнес интензивността в Крим, ще разшири съдействието с сътрудници от други райони на Русия.

По-рано беше обявено, че Пекин ще отбрани ползите на своите национални предприятия, Китай се опълчва на антируските наказания, които дестабилизират международния пазар, сподели Гао Фън, представител на китайското министерство на търговията.

Превод: ПИ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР