Западните лидери засилиха натиска върху Израел в понеделник да упражнява

...
Западните лидери засилиха натиска върху Израел в понеделник да упражнява
Коментари Харесай

Израелският военен кабинет се събира, докато западните лидери настояват за сдържаност по отношение на иранската атака

Западните водачи ускориха натиска върху Израел в понеделник да упражнява въздържаност след офанзивата с дрон и ракети на Иран, до момента в който военният кабинет на Бенямин Нетаняху се готви да се събере още веднъж, с цел да разиска по какъв начин ще реагира.

Френският президент Еманюел Макрон сподели, че интернационалната общественост би трябвало да направи „ всичко допустимо, с цел да избегне възпламеняване “ и „ да се опитаме да убедим Израел, че не би трябвало да реагираме с ескалация, а по-скоро посредством уединяване на Иран ”.

Външният министър на Англия, лорд Дейвид Камерън, сподели, че Обединеното кралство е дало да се разбере, че няма да взе участие в никакъв ответен удар.

Той повтори президента на Съединени американски щати Джо Призивът на Байдън към Израел да „ победи “, откакто еврейската страна и нейните съдружници смъкнаха съвсем всички снаряди, изстреляни против страната от Иран и неговите поддръжници в събота.

„ Ние споделяме доста мощно, че ние не подкрепяйте ответен удар. Не считаме, че те би трябвало да вършат подобен “, сподели Камерън в изявление за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР