Западът забрани на Украйна да преговаря с Русия. Това заяви

...
Западът забрани на Украйна да преговаря с Русия. Това заяви
Коментари Харесай

Лавров: Западът забрани на Украйна да преговаря с Русия 



Западът забрани на Украйна да договаря с Русия. Това съобщи съветският външен министър Сергей Лавров в изявление за босненско-сръбската телевизионна и радиокомпания Радио и телевизия на Република Сръбска в събота, 4 юни.

Според Лавров тази възбрана е дадена от Запада на Киев ден след руско-украинската среща в Истанбул, която се организира на 29 март.

„ Западът не разрешава на Украйна да договаря. Украйна като че ли показа предложение преди два месеца по какъв начин да позволи този проблем. Взехме тези оферти за основа. А ден по-късно Западът забрани на украинците да продължат този развой “, сподели Лавров, представен от ТАСС.

Шефът на съветското външно министерство приказва и за провокацията в Буча, която "очевидно беше инсценирана ", като означи, че за Запада е "важно да се хвърли провокация, да се вдигне мощен звук ".

Лавров акцентира, че Украйна се е трансформирала в разменна монета за Съединени американски щати и Англия, които манипулират тази страна, с цел да отслабят и изтощават Русия. Глас бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР