Западът - САЩ, Великобритания, ЕС и ИТ гигантите - могат

...
Западът - САЩ, Великобритания, ЕС и ИТ гигантите - могат
Коментари Харесай

Навални зове Запада: Смачкайте пропагандата на Путин със социалните мрежи

Западът - Съединени американски щати, Англия, Европейски Съюз и ИТ колосите - могат да смажат пропагандата на Путин с благоприятни условия на обществените мрежи. Това прикани в Twitter съветският опозиционер Алексей Навални, който сега излежава присъда в колония със непоколебим режим.

Социалните мрежи могат да демонстрират на руснаците 200 милиона реклами всеки ден, като по този начин отворят " информативен фронт " против диктатора, счита Навални.

" Един изстрел от Javelin (амер. ракетна установка, б.р.) коства 230 000 $. За тези пари можем да получим 200 млн. проявления на реклама в разнообразни формати и да осигурим не по-малко от 300 хиляди клика и не по-малко от 8 млн. гледания на видеа с истината за това, което се случва в Украйна ", изяснява методът си той. " За чудовищните същински загуби на армията. За яхтите и дворците на тези, които пращат бойците на пердах. За избиването на мирните жители. За това, че Украйна не ни е зложелател. За растежа на цените, за бедността, за глобите. "

Парите могат да се употребяват съответно за реклама на самостоятелните медии, които са блокирани в Русия. Повечето руснаци имат изцяло изкривена визия за протичащото се в Украйна, акцентира опозиционерът.

" Истината и свободната информация удрят режима на Путин не по-лошо от Javelin ", споделя Навални.

Трябва да има невиждана рекламна акция, като на избори - нашият претендент - " Мир ", против другия претендент - Путин, обобщава той.

" И нашият претендент не може да загуби "
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР