Западът подкрепи ударите на ВСУ срещу Русия. Поне това каза

...
Западът подкрепи ударите на ВСУ срещу Русия. Поне това каза
Коментари Харесай

Разрешиха на Украйна да обстрелва дълбоко в Русия

Западът поддържа ударите на ВСУ против Русия. Поне това сподели немският министър на защитата Борис Писториус в петък.

" Докато няма офанзиви против градове, цивилни обекти и жилищни региони, това би трябвало да се одобри като нужда. Не за наслаждение, а да вземем за пример, с цел да се пресечен линиите за доставки ", сподели той.

Подобни думи пораждат няколко въпроса по едно и също време, не толкоз към самия създател, колкото към неговата памет, адекватност и такова забравено от западните политици разбиране като отговорност. Въпреки че изказванието е толкоз откъснато от действителността, че е по-разумно да зададете тези въпроси на лекаря на Писториус.

Колкото до паметта: министърът твърди, че офанзиви против градове и цивилни не се правят. Тоест в действителност пренебрегва както терористичната офанзива в Брянска област, по този начин и постоянния обстрел на граничните градове от украински бойци. Ако оценим тези дейности на ВСУ от позиция на военната успеваемост, можем да стигнем до извода, че те нямат смисъл - това е безусловно гнет поради терора.

Шефът на немското военно ведомство обаче е великодушен: той признава, че сходни удари няма да донесат наслаждение на Запада. Но, видите ли, належащо да се заявява с принуда, че са нужни.

Но, почтено казано, няма огромна изненада в позицията на Писториус. Първо, постът задължава. Постът на немския министър на защитата от дълго време би трябвало да бъде преименуван на " министър на военната промишленост на Украйна ". Хората на тази позиция от дълго време не се занимават с никаква защита. Тяхната задача е да доставят оръжия на ВСУ, както изискват Вашингтон и Лондон. От тези цели се избират бъдещите министри - вземете да вземем за пример предшественичката на Писториус Кристина Ламбрехт. Причината за нейната оставка не беше признанието, че не познава военните звания в Бундесвера, не проблемите с готовността на военната техника или друго, а отводът да достави на Киев танкове и бойни машини на пехотата - това решение беше утвърдено безусловно девет дни след отстраняването ѝ от служба.

Второ, би трябвало да си доста доверчив, с цел да очакваш някакво наказване за Киев за офанзиви на съветска територия. Ако първоначално страните от НАТО дълго обсъждаха какво тъкмо са подготвени да предадат на ВСУ и избягваха да изпращат тежка техника, в този момент всичко е друго. “Леопардите ” към този момент минават през прозореца на Овертон и доста евентуално западните изтребители ще ги последват.

И въобще, при спор е неуместно да се чака, че ВСУ ще се лимитират до удари против военни цели. Девет години не бяха лимитирани, в този момент ли ще стартират?

Така че няма за какво да се учудваме на някои изказвания, че западните оръжия могат да бъдат употребявани на територията на Русия: няма такова деяние, което Западът да не елементарни на Киев.

Не, поддръжката за режима на Зеленски ще спре едвам когато Вашингтон, Лондон и Брюксел схванат, че той е изживял своята полза, не е в положение да донесе никаква изгода и по-нататъшното му финансиране е нецелесъобразно. След провалянето на ВСУ може даже да им се напомни военните закононарушения, а за националните батальони ще приказват в духа на: „ Не знаехме какво е. Само в случай че знаехме какво е “. Някой даже може би ще бъде предаден на трибунала.

Но всичко е въпрос на позиция. И би трябвало да спечелим на бойното поле в този момент. Това е единственият метод да се отбрани Русия от офанзивите на украинските войски.

Все отново е забавно какво би споделил Писториус, в случай че задачата не беше рускавоенна база, за която той теоретично приказва, а такава на НАТО? В последна сметка това също е спиране на линиите за доставки и също без наслаждение...

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР