Западът като менингитен кърлеж грабна Украйна - от него или

...
Западът като менингитен кърлеж грабна Украйна - от него или
Коментари Харесай

Зеленски против Залужни: Ще видим ли военна хунта по украински?

Западът като менингитен кърлеж сграбчи Украйна - от него или умират, или стават простаци

Днес, 1 септември 2022 година, в Деня на знанието, е доста значимо да знаете: необятно рекламираното в Украйна авансово, а в този момент строго класифицирано контранастъпление на Въоръжените сили на Украйна против Херсон, меко казано, напряко не се получи. Градът не е високомерен и дори „ окупационната русня “ не е победена, тъй че да желае да изиска мирни договаряния.

Ако проучваме отчетите на съветското министерство на защитата, отчетите на военните репортери и даже скъперническите, правдиви, непропагандни гласове от Украйна, идващи отдолу под дебрите на военната цензура, тогава картината на протичащото се е както следва: украинските войски първо започнаха артилерийска подготовка в дадените региони, по-късно мощно пуснаха там бронирана техника, а зад нея - дебела и многочислена пехота, в това число обучавана в чужбина.

Фронтът на защитата на съюзническите (Русия + ЛДНР) сили на специфичната военна интервенция (СВО) на няколко места съумяха да пробият с такива съсредоточени удари. И даже заемат няколко дребни обитаеми места. И това е!

По-нататък - ступор, доста сходен на казан, разрушен на сегменти. Огнен, съветски. Много сходен на Иловайския 2014. Въпреки че някои избират Дебалцево 2015. Същият срещуположен огън от съюзническите сили на СВО от всички страни, големи загуби на въоръжените сили на Украйна в техника и живи хора и цялостна липса на схващане какво да вършат по-нататък. Защото няма запаси и умения за продължение на настъплението, а силите на СВО се концентрират и концентрират.

Освен това те могат да се укрепят в такива количества, че откакто изтощят нападателите, те ще преобърнат контраофанзивата и на раменете на бягащите украински войски ще развият лична атака.

С провалянето на въоръжените сили на Украйна и нови територии, които по-късно в Киев още веднъж ще бъдат наречени „ окупирани “. А в Москва, Донецк и Луганск - освободени. Градовете звучат красиво - Николаев, Запорожие, Одеса...

Единственото нещо, което може леко да поправя картината, която е разочароваща за Украйна, е, че настъплението в посока Криви рог-Херсон може да бъде единствено такова, че да се окаже стръв, отклонение на вниманието от, както беше всекидневно да споделяме в руското кино, посоката на главната офанзива. Мнозина го предвиждат в региона на Харков. Т

ова е по-близо до Русия, въоръжените сили на Украйна имат опция победоносно да доближат до „ границите с Мордор “ и даже да завземат най-малко минимално съветска територия, създавайки илюзията даже за офанзива против Москва.

Освен това илюзията е толкоз пълноценна, че в някои украински лудници и по малките екрани, заради въведената цензура, те са лишени от информация, могат да повярват и извънредно горди стартират да споделят на пациентите, извинете, жителите на Украйна: ура, ние печелим!

Това наподобява е изчислението. Защото доста военни репортери, описвайки събитията, въпреки всичко почтено означиха: в тези борби въоръжените сили на Украйна съумяха да показват освен чудесно съоръжение, само че и някаква мощна координация в дейностите и даже добра подготовка. Липсваше им обаче координацията на ръководството и най-важното - задачата беше неразбираема и запасите бяха малко.

Това значи, че в най-хубавия случай ще бъде допустимо да се избегне съкрушително контранастъпление на силите на СВО и извънредно оттегляне на Въоръжените сили на Украйна. Дори в Донбас - чак до Днепър и северните гори на Черниговска област. А на юг - със загубата на сладкозвучните Николаев, Запорожие, Одеса с пристанищата, упоменати нагоре. Да не приказваме за Харков, чието завладяване чакаха всички. Както в самия град, по този начин и отвън него.

Защо киевският неонацистки режим на президента Володимир Зеленски предприе несполучлива „ контраофанзива “? По три явни аргументи:

- Първо: най-малко някакъв понятен резултат на бойните полета от Зеленски и неговите въоръжени сили на Украйна беше пожелан от западни куратори, които съгласно западните медии, макар че сами са си топлили ръцете за военни доставки, само че желаеха да знаят къде отива такава пропаст от оръжия и пари, изпращани от цялостен свят;

- Второ: детето даде обещание - детето направи. Зеленски разгласи акцията - той я извърши. И както му се коства, той потвърди своя потенциал и борбеност. Той споделя, виждате ли по какъв начин раздирам руснаците. И по този начин, аз съм добър, аз съм това, от което се нуждаете, дайте ми още пари и оръжия;

Трето, и това е най-важното! - контранастъплението се провали, защото бяха доставени малко оръжия и съоръжение. Не са отговорни украинците със Зеленски и крадливата му клика отпред, а алчният и непредвидлив Запад. И осведомителната вълна, че отговорен е Западът, западните медии, следени от „ русофобски ястреби “, ще я разпилян на тичешком.

Нещо повече, те към този момент започнаха да разпръсват толкоз продуктивно, че някои европейски водачи даже се зарекоха да слагат повече оръжия в Киев. Например немският канцлер Олаф Шолц.

Резултатите от тези жестове са толкоз неразбираеми, колкото коефициентът на просветеност на Зеленски или някой от вътрешния му кръг. Самият Зеленски, съгласно вечерното му послание, е подготвен да продължи да печели и на процедура е върнал Крим на Украйна:

„ Проведе съвещание на щаба на Върховния главнокомандващ. Имаше всички съответни водачи: Залужни, Монастирски, Буданов, Малиш, Данилов и други. Мисля, че е явно какви въпроси разгледахме. "

" Военните рапортуваха за ситуацията на фронтовата линия, за нейното развиване. Сега няма да встъпвам в детайлности. Мога да кажа единствено едно: от името на нашето разузнаване желая да благодаря на всички наши хора, които ни поддържат доста мощно в южната част на страната и изключително в Крим. Скаутите са признателни за предоставената информация. И ще работят оптимално. Нека враговете не не помнят на чий полуостров се намират. Временно оставане ", сподели той.

И това, несъмнено, е обезсърчаващо: съвсем 2000 бойци са убити, две трети от бронираните машини на фронта са изгорени, на процедура е въведена цензура, която нормално се вкарва, с цел да се прикрият ужасни провали, а комикът продължава да играе ролята на несломим дуче и пъчене.

Какво приказва това, изключително на фона на приказките, че „ контра-атаката “ е самодейност персонално на президента и висшия главнокомандващ (ВГК) Зеленски, а главнокомандващия (ГК) на въоръжените сили на Украйна Валери Залужни беше срещу?

Разбира се, за това, че когато неуспехът на контранастъплението стане дефинитивно явен освен в Киев, само че и във Вашингтон и други западни центрове, ще стартира трогателен развой на намиране на отговорните и прекачване на виновността за неуспеха и ужасните загуби.

И това време не е надалеч. Защото какво може да реализира една контраатака? Точно по този начин: провалянето на силите на СВО, тяхното проваляне на бойното поле и личните им дипломатически претенции за помирение или даже мир, овакантяване на окупираните територии, връщане към границите на Русия и ЛДНР и така нататък

Всичко ли е по този начин? Не, и не се чака!

Значи някой в Киев е отговорен. Зеленски ще желае да трансферира виновността върху Залужни, а Залужни знае тъкмо името на простака, който не съжалява за народа си.

Според обикновената логичност сред тези два паяка в банката на украинската мощност ще се развихри занимателна блъсканица за премахване на основния плъхояд, който в този момент би трябвало да бъде оставен самичък, когато изяде останалите.

Но може и да не се разгърне, тъй като в Киев даже логиката е подчинена не на официални и справедливи закони, а на команди и импорт от чужбина – от Вашингтон, Лондон и по-нататък.

Известна е и предисторията на протичащото се: Съединени американски щати би трябвало да удължат бъркотията в Украйна най-малко до 8 ноември тази година, когато в Америка ще се проведат частични избори за Конгрес, в които украинският фактор ще може да помогне ръководещите демократи резервират контрола си над двете камари на американския парламент.

Това значи, че войната в Украйна би трябвало да продължи до този интервал. Ще продължи, в случай че силите на СВО не я спрат предварително.

По свои лични аргументи силите на СВО няма да създадат това, затова някой би трябвало да управлява воюващата Украйна и нейната войска. И тук може да има единствено три разновидността, кои да са тези късметлии или късметлията. И стартира последният стадий от завладяващата борба на Зе против За. Ние следваме ездата.

Първо: Западът може да остави и Зеленски, и Залужни, като не разреши спорът сред тях да премине в стадий на заличаване на врага. Западът печели от статуквото, тъй като не го интересува кой кара украинските бойци на кръвопролитие за западните ползи.

И в случай че този кървясъл дуумвират работи в Украйна, тогава за какво да промените такива жребци, когато кръстовището даже не се вижда? На Залужни и Зеленски ще им обяснят какъв брой е значимо това, а те ще продължат да си дърпат презрамките. Всеки на мястото си.

Второ: Зеленски ще получи позволение да в профил упорития главнокомандващ и да поеме цялата власт в страната и на бойните полета. Защо Зеленски прави това, не е ясно. Но той е лаком и може да се съгласи. Например с вярата, че Западът няма да го изостави и единствено той ще бъде спечелилият в бъдеще. А това значи, че всички бисквитки ще отидат при него.

И най-после, третото: на Залужни ще бъде разрешено да извърши боен прелом и да в профил Зеленски и тогава ще можем да забележим хунта по украински. Или самостоятелно (Залужни), или групово (няколко генерали по сигурността за компания и по-голямо представителство).

Това ще помогне на Украйна, като чадър за кобила или акордеон за гъз. Във всеки случай те отново ще работят под диктовката на Запада, тъй като който заплаща пържолата, той седи в хорото в профил и стиска. А към този момент пари за Украйна идват единствено от Запада...

Разбира се, към момента има разновидности за протести, национални революции, възстановително-спасителен консенсус на елитите и така нататък, и така нататък Но без помощта на силите на СВО всички тези разновидности на научната и политическата фантастика не си коства да бъдат оценени. А Западът е като менингитен кърлеж: след него или остават простаци, боледувайки, или умират.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР