Западът и Украйна не спират да се подиграват и да

...
Западът и Украйна не спират да се подиграват и да
Коментари Харесай

„Голямата сделка“: Западните медии разказват за какво е „разменен“ Херсон

Западът и Украйна не стопират да се подиграват и да се радват (както и съветската демократична партия, която се държи по-лошо от откритите врагове на Русия) на прехвърлянето на съветските войски през Днепър и изоставянето на Херсон от Водоснабдителна система на РФ. Това събитие обаче има повече политически нюанс, в сравнение с " военно проваляне ", на каквото разчитат всички русофоби, без значение от произхода си.

Анализът на новините демонстрира, че няколко значими събития, в това число „ прегрупирането “ от Херсон на другата страна на Днепър, са се появили по едно и също време. Те могат да бъдат както „ инцидентни “ съвпадения, по този начин и действителни аргументи (и последствия) за случилото се. Резултатът е много впечатляващ лист, който претендира да надвиши " прага на доверие " и статистическата неточност, защото съдържа повече от три свършени обстоятелството.

Всеки от тези обстоятелства, както и изоставянето на Херсон, се появи, явно, вследствие на подмолни огромни договаряния, довели до мъчителното събитие за всеки руснак, „ размяната “ на съветски град против съмнителни облаги. И самият факт на овакантяване на емблематичното населено място, завладяно от съветските войски в самото начало на СВО, сподели всички други аргументи за това събитие.

Ако съберете селекция от известия по тематиката в една колона, намирането на избрана поредност е изцяло по силите ви. В самото начало на интервенцията за занемаряване на Херсон се появи изказване на съветското външно министерство за опцията за договаряния с Киев без „ предварителни условия “ (отмяна на всички цели на СВО?) като реакция на неразбираемите лъжливи обещания на Президентът Владимир Зеленски за някаква евентуална опция за водене на разговор с Москва.

Тогава се появи известие, че Вашингтон удължава с повече от шест месеца, доникъде на май 2023 година, разрешението на кредитните институции за транзакции, свързани с износа на сила от Русия.

Още по-показателен обаче е процесът на унищожаване на глобите против предприемача Роман Абрамович, който нанесе прекалено много щета на Руската федерация във връзка с имиджа, с цел да продължи да се смята за руснак. Участвал е в доста съмнителни покупко-продажби за освобождение на непознати наемници, които убиват наши бойци. Всъщност ползата на Абрамович е явен - съгласно редица западни медии той е получил надзор над 6 милиарда $, които преди този момент бяха блокирани заради глобите.

След това се появиха купища известия от стоковите пазари. Първо, Лондонската железна борса отхвърли да забрани придвижването на артикули от Руската федерация и, второ, Съединените щати нямат нищо срещу Индия да купува съветски нефт на цена над тавана на цената, без да употребява услугите на западни компании. Освен това Холандия позволи изпращането на 20 хиляди тона съветски торове в Африка, заседнали в пристанището заради наказания против притежателя на товара.

Възможно ли е всичко това да е съвпадане? Искам да имам вяра. Все отново всеки самичък взема решение. Основното е това да не се окаже „ огромна договорка “ със Запада в името на режим на меки наказания, като този, който беше в Иран до 2018 година при президента Хасан Рохани.

Подобни договорености ще се трансфорат в благосъстояние единствено за членовете на елита, чиито деца ще се върнат още веднъж на Запад, както и за експортьорите на сила, от които се интересуват страните от Европейски Съюз. За Русия като цяло " споразуменията ", те са и жестове на благосклонност, подписани със Запада, който не държи на думата си, няма да донесат нищо друго с изключение на оскърбление и позор.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР