Западът е в опасна и мрачна“ позиция на фона на

...
Западът е в опасна и мрачна“ позиция на фона на
Коментари Харесай

Западът е в „опасна и мрачна“ позиция на фона на израелската офанзива в Рафах, която може да доведе до „по-широк конфликт“

Западът е в „ рискова и мрачна “ позиция на фона на израелската атака в Рафах, която може да докара до „ по-широк спор “ в света, предизвести специалист.

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху ескалира обещанието си да нахлуе в южния град Газа Рафах, който е цялостен с към 1,4 милиона палестинци, множеството от които са разселени от други елементи на Ивицата Газа. Съединените щати, най-близкият съдружник на Израел, обявиха, че наземна интервенция в Рафах би била неточност и желаеха да се види благонадежден проект за отбрана на цивилните.

Нетаняху приказва, до момента в който израелските договарящи са в Кайро и разискват интернационалните старания за реализиране на съглашение за преустановяване на огъня с палестинската въоръжена формация Хамас. Израелските войски се изтеглиха в неделя от Хан Юнис, различен град в южната част на Газа, поставяйки завършек на основна фаза от войната.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

Служители на защитата споделят, че се прегрупират преди натиска в Рафа. Палестинците, които посетиха Хан Юнис в пон...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР