Замслен като Руският Давос, форумът всъщност не може да се

...
Замслен като Руският Давос, форумът всъщност не може да се
Коментари Харесай

В Санкт Петербург се провежда Международен икономически форум

Замслен като „ Руският Давос ”, форумът в действителност не може да се назова „ интернационален ”, отбелязва Bloomberg - подготовка, която доста от съветските публични лица трансфораха в тематика на изказванията си на форума, критикувайки авторитетната новинарска организация.

Факт е обаче, че след съветската инвазия в Украйна, международните водачи и даже ръководителите на „ другарски ” страни не участват на събитието. Според уеб страницата на Санкт Петербургския стопански конгрес, тази година се чакат " високопоставени чиновници от повече от 15 страни ", в това число президентите на Алжир и Армения, министър председателят на Куба и водачът на Южна Осетия, както и ръкоодителите на окупираните от Русия украински области. Гордостта на форума е наличието на делегация от ОАЕ.

Много от съветските магнати също няма да участват поради интернационалните наказания, написа theins.ru. По същата причина уеб сайтът на икономическия конгрес припомня на задграничните посетители, че в Санкт Петербург могат да употребяват долари или евро в брой, само че не и банковите си карти. Билетът за форума коства 1.2...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР