Служителите на библиотеката в културния център Ривърсайд, Колорадо, сметнали бележката

...
Служителите на библиотеката в културния център Ривърсайд, Колорадо, сметнали бележката
Коментари Харесай

Върнаха библиотечна книга с 37 години закъснение

Служителите на библиотеката в културния център Ривърсайд, Колорадо, сметнали бележката за занимателна и я разгласили във Фейсбук, с цел да открият още на идващия ден, че постът им е спечелил интернационална популярност, дружно със стотици хиляди лайкове и споделяния.

Томчето „ Psychedelics “ от Бърнард Арънсън и Хъмфри Осмънд е оповестено през 1970 година и носи печата, който библиотеката е употребявала последно през 1987 година

Последният четец е заел книгата през май същата година. Няма метод да се разбере самоличността му, защото от 1987 година библиотеката се е разделила с аналоговия си азбучник и е минала към дигитален.

Анонимността на заемателя обаче не е изненада, защото при общоприетата санкция от 10 цента дневно, би трябвало да заплати над Щатски долар 1 350, споделя пред The Epoch Times мениджърът на библиотеката.

Въпреки това хипотетично ощетяване, библиотечните чиновници намират в тази ситуация потребни социологически данни. Отчитайки, че на времето си книгата е била заемана няколко пъти...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР