Когато отишъл да вземе придобивката си обаче, собственичката на симпатичната,

...
Когато отишъл да вземе придобивката си обаче, собственичката на симпатичната,
Коментари Харесай

Купувате си кресло на старо, получавате вила в Испания

Когато отишъл да вземе придобивката си обаче, собственичката на симпатичната, само че поочукана мебел не поискала да вземе парите, а му предложила да направи подаяние за проучвания на Алцхаймер – заболяването, от която страдал брачна половинка ѝ.

Греъм Дънлоп, ИТ-специалист приел. Дарил 75 паунда и автоматизирано се записал за присъединяване в лотария на благотворителна организация, която подкрепяла набирането на средства. След това и той, и и брачната половинка му не запомнили за томболата, защото сходни оферти постоянно съпровождат благотворителните акции, отбелязва The Epoch Times.

Така че позвъняването, с което му съобщили, че печели, било сериозна изненада, облагата – още по-голяма: вила с четири спални, градина и плувен басейн на испанския остров Майорка на стойност над 3 милиона паунда, плюс 250 000 паунда в брой!

„ Не съм печелил нищо до момента, само че си струваше да очаквам 52 години. Просто не мога да допускам, че всичко това е наше – даже когато скачам в басейна! ”, споделя господин Дънлоп....

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР