Замразяването на преговорите от страна на ГЕРБ е много умно

...
Замразяването на преговорите от страна на ГЕРБ е много умно
Коментари Харесай

Владислав Панев: Замразяването на преговорите от страна на ГЕРБ е много умно решение

Замразяването на договарянията от страна на ГЕРБ е доста мъдро решение от страна на госпожа Габриел. При борсовата търговия знаем, че първите 48 часа следфорсмажорно събитие най-важно е нищо да не правиш, тъй като би било бъркам и плод на страст. Това разяснява пред водачът на " Зелено придвижване " и съпредседател на ПГ на ПП-ДБ Владислав Панев.

От записа наподобява, че Националният съвет на Политическа партия разисква по какъв начин да съблюдава предизборните си обещания към гласоподавателите, по какъв начин да форсира влизането на България в Шенген и еврозоната, счита Панев. Според него в записа няма изговорени неистини.

Става въпрос за диалог сред над 50 индивида. Става въпрос за спор, хора, които не са на еднообразно мнение, това не е лидерска партия, където водачът приказва 15 минути, всички ръкопляскат и си потеглят.

Напълно разумно е ГЕРБ да сменят позицията, само че ПП-ДБ са безапелационни, че не би трябвало да позволяват техни министри, разяснява Владислав Панев. Припомни, че вторият мандат към момента не е връчен.

" Силите, които не желаят непоклатимост в България, които не желаят ясна европейска ориентировка, ще създадат всичко допустимо държавно управление да не бъде формирано ", сподели Панев, визирайки президента Румен Радев и неговата администрация.
Според него в случай че не е била ролята на президента, още тази седмица сме щели да имаме постоянно държавно управление.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР