Замислям се за това каква е тази тайна операция по

...
Замислям се за това каква е тази тайна операция по
Коментари Харесай

Журналист: Нашите моряци не са били освободени от руснаците, а похитени от тях

Замислям се за това каква е тази загадка интервенция по спасяването на съгласно мен похитени от съветската страна и сепаратистите в Донецката република наши жители при изискване, че да нея се приказва от седмици. 

Това разяснява пред Нова тв журналистът Асен Генов по тематиката с моряците от " Царевна ". 

Когато обсъждаме този проблем, моряците бяха много спестовни и ние на процедура не разбрахме от тях какво тъкмо се  е случило. Но в случай че си напомним нещата в последователност, Азовско море и пролива бяха блокирани от съветската страна. Т.е. изтеглянето на българския транспортен съд е невероятно без съдействието на съветската страна. С течение на времето обсадата на Мариупол от ден на ден се ускорява и да приказваме за това те да бъдат изведени през фронтовата линия, е меко казано неуместно, разяснява той.

Имаше няколко филантропични коридора през това време и е разумно да се запитаме за какво моряците ни не са се възползвали. Кой им е попречил, в случай че някой им е пречил. Остава ясно разбирането, че става дума за наши сънародници, които са похитени. Пропаганда е изказванието на съветските сили, че те ги били освободили. Но би трябвало да попитаме Русия какво прави в Украйна. Тя няма никакво право да е там, да води война и да прави военно закононарушение, геноцид, до степен украинския президент да изиска Русия да бъде оповестена за страна - спонсор на тероризъм. Това е нещо, с което аз ще се съглася изцяло. Буча е доказателство за това, разяснява той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР