Замисляли ли сте се защо имате страхове? Защо всеки човек

...
Замисляли ли сте се защо имате страхове? Защо всеки човек
Коментари Харесай

От какво се страхуват различните зодии

Замисляли ли сте се за какво имате страхове? Защо всеки човек се опасява от нещо и от какво най-вече се опасяват околните ви? Оказва се, че страховете ни се дефинират по отношение на зодиакалния знак, под който сме родени. Докато някои се тормозят съществено за здравето си, други считат сънищата или неналичието на връзка за същински призрачен сън. 
Овен
Овните се опасяват от заболявания. Понякога всеки се тревожи за здравето си и тича по лекари, само че страхът от разболяване непрекъснато участва в представителите на зодия Овен. Ужасяват се от мисълта да отидат на доктор и избират да си показват ужасните последствия, които в действителност може да не се случат.

 3-те зодии, които ще срещнат любовта до края на 2020 година 3-те зодии, които ще срещнат любовта до края на 2020 година
До края на годината остава малко време, само че това не значи, че времето не е задоволително за нова обич и тръпка, с която да започнете ща...
Телец
Телецът се тормози от непредвидени промени в нормалния му метод на живот. За представителят на зодия Телец, това е еднакво на Апокалипсис. Те от време на време възприемат даже позитивните събития отрицателно. Притесняват се, че няма да могат да се оправят с нови условия и да зарадват хората към себе си.

Близнаци
Двойствеността в природата на Близнаци се демонстрира и в техните страхове. След като са намерили сродна душа, те се опасяват да създадат идната стъпка. Често се опасяват, че бракът им ще е последван от проблеми, промени в характера на обичания или болежка.

Рак
Един от най-семейните  е Ракът. Тези представители на зодиака са решени да основат единица на обществото, тъй че прекарванията им да се свързват основно със фамилията и приятелите. Основният им „ дявол “ е загубата на околните.

Лъв
Лъвовете са царете на джунглата, само че и на живота. Те би трябвало да са отпред. Следователно загубата на статут е главният им боязън. Те са подготвени да се борят за мястото си под слънцето, само че от време на време се опасяват да не останат в сенките. 

 НОВИНА за тези 4 зодии в седмицата 16-22 ноември НОВИНА за тези 4 зодии в седмицата 16-22 ноември
Всяка седмица ни готви нови и нови изненади, в които животът ни постоянно става по-хубав, пъстър и благополучен. Тази седмица не прави изключен...
Дева
Девите също имат страхове. Като цяло те са подготвени да се докарат до смут, като просто си показват нещо чудовищно. Понякога страховете им са хлапашки - от мрачно, от тишина, от странни звуци. 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР