Замисляли ли сте се някога защо много от домакините, когато

...
Замисляли ли сте се някога защо много от домакините, когато
Коментари Харесай

Защо умните домакини добавят мокри кърпички към прането

Замисляли ли сте се в миналото за какво доста от домакините, когато пускат пране, наложително прибавят и по няколко мокри кърпички в барабана на пералнята? Истината е, че този трик съумява да им спести доста време и нерви, а и прането най-после е безупречно чисто. Днес ще ви разкрием каква е тайната на мокрите кърпички, добавени в барабана на пералнята.
Защо домакините поставят мокри кърпички при прането?
Представете си, че имате домакински любим вкъщи и по-голямата част от облеклата ви са черни или в тъмната гама. Имате ли визия какъв брой доста време би трябвало да отделяте всяка седмица, с цел да премахнете всички тези мъхове и косъмчета от облеклата си?

Знаем, че актуалните перални машини са много висок клас и съумяват да почистят облеклата ни напълно добре, само че те няма по какъв начин да се оправят с космите от домашния любим. В този миг на помощ се явяват познатите на всички мокри кърпички.

Следващия път, в който решите да пуснете прането, единственото, което би трябвало да извършите, е да добавите една мокра забрадка в барабана. След това по облеклата ви няма да има никакви следи от косъмчета, мъхове и пухчета, които дълго по-късно да почиствате.

Самите мокри кърпички работят като абсорбатор, успяващ да улови коса, четина и мъхове. Частиците попадат върху мокрите кърпички и най-после облеклата са ни в съвършен тип и подготвени за обличане.
Никога не почиствайте тези неща с антибактериални кърпички
Готовите за приложимост, авансово напоени еднократни антибактериални кърпички се трансформират в един от най-ефективните принадлежности, ког...
Прочети повече Какво е нужно да знаете, преди да пробвате този трик:
• Слагайте не повече от 3 кърпички;

3 кърпички са изцяло задоволителни, с цел да оберат козината и косата и да не им разрешават да полепват по облеклата ви.

• Кърпичките би трябвало да са нови;

Ако желаете да станете очевидци на оптимално положителни резултати, кърпичките би трябвало да са нови, а не употребявани преди този момент. Подменяйте ги на всяко пране.
Няма да повярвате за какво всички домакини започнаха да поставят мокри кърпички в микровълновата
От край време умните домакини измислят хитри трикове, с помощта на които да улеснят живота си. И през днешния ден ще ви споделим точно за една...
Прочети повече
• Кърпичките би трябвало да са плътни;

За предпочитане е да заложите на плътни мокри кърпички. В противоположен случай съществува заплаха да се раздерат в пералнята машина. За да ги тествате, може да пробвате да ги разкъсате на ленти. Ако ви е мъчно и едвам успявате, значи са подобаващи.

• Използвайте ароматни кърпички.

Ароматизираните кърпички ще придадат спомагателна прохлада на облеклата ви.

Следващия път, когато приготвяте облеклата за изпиране, не забравяйте да добавите няколко мокри кърпички. Резултатът същински ще ви зарадва, изключително в случай че сте притежател на домакински любим с дълга четина!

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР