Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев
Коментари Харесай

Медведев поиска смъртна присъда за атентаторите в Крокус, Путин му отговори

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев счита, че всички причинители и уредници на терористичната офанзива в „ Крокус сити хол “ край Москва заслужават гибел, съобщи организация ТАСС, цитира Българска телеграфна агенция.

Бившият съветски президент Медведев съобщи, че гибел заслужават освен причинителите на терористичния атентат, който лиши живота на близо 140 души, само че и техните съучастници и помагачи.

На този декор последва и реакция от Владимир Путин. Неговият представител Дмитрий Песков съобщи, Кремъл не разисква унищожаване на мораториума върху смъртното наказване.

„ В момента не участваме в тази полемика “, сподели Песков. По-рано някои политици излязоха с предложение за връщане на смъртното наказване в Русия. По-специално, ръководителят на фракцията на „ Единна Русия “ в Държавната дума Владимир Василиев сподели пред кореспонденти, че тематиката за въвеждането на смъртното наказване за тероризъм в Руската федерация ще бъде надълбоко и свястно създадена, с цел да може в последна сметка да се вземе решение по този въпрос по отношение на упованията на обществото.

Ръководителят на комисията по интернационалните въпроси на Държавната дума и водач на ЛДПР Леонид Слуцки след терористичната офанзива написа в своя канал в Телеграм, че в такива случаи може и би трябвало да се направи изключение от мораториума (върху смъртното наказание).
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР