Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев
Коментари Харесай

Медведев: Над 231 хиляди души са наети на договор към руските въоръжени сили

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев цитира данни на Министерството на защитата, съгласно които от 1 януари досега на работа по контракт са признати общо над 231 000 души, показва ТАСС .

" По данни на Министерството на защитата от 1 януари до 3 август  на настоящата година, на контракт са признати общо над 231 000 души “, е цитирал статистиката той.

" Системата за асортимент за работа по контракт в Руската федерация  сполучливо е приспособена към изискванията на Специалната военна интервенция на Украйна ", е декларирал Медведев.

" Задачата остава същата - да създадем договорната работа допустимо най-престижна. За тази цел през последните месеци са взети организационни, стопански, обществени и софтуерни решения. Важно е, че е допустимо доста да се усъвършенства обществената сигурност на военнослужещи и техните фамилии “, е добавил Медведев. 

Той е припомнил, че е открито еднократно заплащане за изпълнителите, въведени са кредитни ваканции и работните им места са непокътнати за интервала на работа, " макар че към момента би трябвало да се следи какво се случва в тази област “.  " Премахнат е и несъответствието в размера на заплатите на мобилизираните и военнослужещите по контракт. Установени са районни тласъци и компенсационни заплащания във всички райони на страната “, е траял Медведев.  " Резултатите от тези и други ограничения са явни “, е заключил той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР