Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев обяви,

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев обяви,
Коментари Харесай

След атентата Медведев обеща на Украйна: Смърт за смърт

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев разгласи, че на терористичната офанзива в „ Крокус Сити Хол ” би трябвало да бъде отговорено със силови ограничения, в това число „ тотални изтезания на терористи ”, съобщи ТАСС.

„ Терористите схващат единствено гнет и възмездие. Никакви правосъдни процеси и следствия няма да оказват помощ, в случай че на силата не се противодейства със мощ, а на смъртните случаи – с тотални изтезания на терористи и репресии против техните фамилии. Световен опит ”, написа Медведев в Телеграм.



Той също по този начин означи, че терористите на киевския режим би трябвало да бъдат открити и унищожени, в това число длъжностните лица, в случай че стоят зад терористичната офанзива в „ Крокус Сити Хол ”, показва ТАСС.



„ Ако се откри, че това са терористи на киевския режим, с тях и техните идейни вдъхновители е невероятно да се борим по различен метод. Всички те би трябвало да бъдат открити и безмилостно унищожени като терористи, в това число чиновници на страната, направила такова безчовечие ”, съобщи Медведев и даде обещание: „ Смърт за гибел “.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР