Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев нарече

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев нарече
Коментари Харесай

Медведев: Политиката на ЕС спрямо Русия е коктейл от грубост, инфантилност и глупост

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев назова актуалната политика на европейците в съветско направление „ непоносим коктейл “ от неучтивост, инфантилност и нелепост.

„ Цялата настояща политика на европейците в съветска посока е непоносим коктейл от арогантна неучтивост, тийнейджърска инфантилност и примитивна нелепост “, написа той във вторник в канала си в Telegram.

„ Първо, те оповестиха желанието си да санкционират грубо Русия за желанието й да отбрани страдащите хора и да обезпечи своите дълготрайни ползи. Решихме, както нормално, да разкъсаме съветската стопанска система на части. Лишаване на пари от експорт на сила. И постановиха тотални наказания на всичко, което гори. Няма значение, че Европа има голяма промишленост, развито селско стопанство, а жителите на Европейския съюз желаят да живеят в топли къщи с вода. Основното е да оставим руснаците да страдат “, добави още Медведев.

„ Тогава го схванаха... Спомниха си, че никой не е отменил зимата, а различните доставки на газ, петрол и въглища са скъпи или просто нереалистични. Разбраха какъв брой е мъчно да седиш на три стола “, разяснява Медведев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР