Заместник-председателят на ПГ на Изправи се БГ! Ние идваме Николай

...
Заместник-председателят на ПГ на Изправи се БГ! Ние идваме Николай
Коментари Харесай

Хаджигенов почете с декларация кървавата сряда на протестите

Заместник-председателят на ПГ на " Изправи се БГ! Ние идваме " Николай Хаджигенов уважи с декларация от парламентарната естрада така наречен кървава сряда от митингите на 2 септември 2020 година

" Втори септември 2020 година беше разгласен като " Велико национално въстание ", а ще остане в историята с наименованието кървавата сряда ", съобщи Хаджигенов.

" Десетки хиляди български жители излязоха на площада и се изправиха против диктатурата на Борисов и това, което получиха, беше чувството за независимост и горделивост ", означи той.

" Този ден ще остане в историята и със срама за ГЕРБ и диктатора Борисов, тъй като те окървавиха личния си народ за личния си интерес ", упрекна още юристът на няколко от протестиращите младежи, потърпевши от полицейското принуждение.

" Ние, народът няма да забравим това и няма да извиним, и няма да оставим насилниците ненаказани ", съобщи ръководителят на краткотрайната парламентарна комисия, която проверява упражненото принуждение от органите на реда.

 Видео с полицейското принуждение от митингите сподели парламентарна комисия Виж още

Хаджигенов към този момент излъчи по време на съвещание на комисията фрагменти от неприемливи похищения над закопчани с белезници участници в юлските митинги. Някои от тях бяха изслушани и описаха какво са претърпели пред депутатите.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР