Заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир ЦиповКрасимир Ципов е български

...
Заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир ЦиповКрасимир Ципов е български
Коментари Харесай

Ципов дари 30 комплекта със защитни средства на Община Сливница

Заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Ципов  Красимир Ципов Красимир Ципов е български политик, депутат в 41, 42, 43 и 44-то Народно заседание. На два подари през днешния ден на Община Сливница 30 комплекта със защитни средства. Комплектите включват защитни дрехи, шлемове и маски за многократна приложимост от високо качество. Дарението е предопределено за чиновниците от администрацията на Община Сливница, както и за работещите в „ Социалния патронаж “.

„ Естеството на работа на тези хора е такова, че са в непрестанен контакт с други лица. Това ги излага на риск от заразяване с COVID-19. Надявам се, че дарените защитни маски, дрехи и шлемове ще обезпечат задоволително положително равнище на отбрана и ползвателите им ще могат умерено да правят своите служебни отговорности “, показа зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ откакто връчи комплектите на кмета на община Сливница Васко Стоилков.

Актьорът Димитър Маринов подари за "Александровска "

„ Изключително съм признателен на господин Ципов за помощта, която ни оказва в този тежък за всички миг. Дарените персонални защитни средства ще влязат незабавно в приложимост. Радвам се, че даже в тези времена хората демонстрират взаимност и вършат положителни каузи. Това ми дава убеденост, че ще се оправим с предизвикването на ковид “, съобщи на собствен ред кметът Стоилков.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР